• +55 21 970387070
  • info@mauriciotravels.com
  • Rua Raimundo Chaves, 2182, Empresarial Candelária, sala 501
blog
Ga je voor een Waterlodge of een Tipitent?

Ga je voor een Waterlodge of een Tipitent?

Wanneer je op vakantie gaat en keuze hebt tussen een waterlodge of een tipitent wil je natuurlijk wel weten wat dit precies inhoudt. Je kunt je vast wel voorstellen dat een tipitent een indianentent is en de waterlodge een huisje aan het water.

Vakantie accomodaties

Wanneer je op zoek bent naar een originele vakantie accommodatie om vol op te kunnen genieten van het echte glamping leven dan moet je toch zeker eens de accommodaties tipitent en waterlodge proberen.

Wat is een tipi tent

Wat betekent tipi: Zij die leven. Dit is van oudsher een nomadentent die gemakkelijk op te zetten is maar ook eenvoudig vervoerd kan worden. Wanneer deze tent op gezet is, ga je zien dat het lekker ruim is. De tipi tent is tegenwoordig heel erg gewilde accommodatie als vakantiehuisje. Deze staat over het algemeen op een glamping accommodatie in de natuur. Wanneer je onbezorgd op vakantie wilt is de tipi zeker een hele fijne aanrader. Je waant je voor even in het leven van een indiaan.

Foto Van Tipi Op Een Sterrenhemel

Waar kan je de tipi tent boeken

Zo vindt je bij TerSpegelt ook een vakantie waarbij je in een tipi tent kan overnachten. De Tipitent is volledig ingericht en heb je naast de Tipi privé sanitair. Je hoeft dus niet met je rolletje toiletpapier de gehele camping over. In de Tipi is voldoende ruimte voor vijf personen. Er zit alles in wat je voor dagelijks gebruik nodig hebt. Denk hierbij aan een ingerichte keuken, een zithoek, slaapruimtes en een heerlijk terras. De Tipi staan vaak aan het water en daarom misschien niet geschikt voor gezinnen met hele jonge kinderen. Ook zijn huisdieren niet wenselijk in de tipi tent en mag er ook niet gerookt worden binnen. Er mag met maximaal vier apparaat gebruik gemaakt worden van de gratis Wifi.

Wat is een waterlodge

Een waterlodge is een vakantiehuisje wat op het water staat. Wanneer je niet zo goed kan tegen het deinen op het water is dat geen enkel probleem. De Lodge staat boven het water op een vast plateau. Het is een gewilde accommodatie wat betreft vakantiehuisjes. Deze waterlodge kan je vinden op glamping accommodaties die in de natuur staan.

Waar kan je de Waterlodge boeken

Wanneer je wilt overnachten op een camping met privé sanitair kan je dat heel goed doen bij TerSpegelt. De waterlodges zijn hier voorzien van twee verdiepingen met een comfortabele zithoek, speelruimte voor kinderen, een eigen badkamer-douche-toilet, en een volledig ingerichte keuken met een vaatwasser. De lodges zijn te boeken tot acht personen. De Waterlodges zijn voorzien van alle gemakken.

Glamping is zeker wel lekker genieten in de hangmat, wakker worden wanneer je wilt in een hemelbed. Gewoon volop genieten en tijd voor jezelf nemen om tot rust te komen. Per slot van rekening staat vakantie wel voor samen zijn met familie en vrienden. Daarbij komt ook nog een aantal andere fijne eigenschappen zoals:

  • Ontmoeten
  • Samen bouwen
  • Genieten van de streekproducten
  • Genieten van de glamping en accommodatie