• +55 21 970387070
  • info@mauriciotravels.com
  • Rua Raimundo Chaves, 2182, Empresarial Candelária, sala 501
blog
Hotel Met Prive Sauna

Hotel Met Prive Sauna

Dat is ook zo als je met de hond naar Ameland of Texel vaart. Vanaf Den Helder vaar je in ongeveer twintig minuten naar Texel. Meerdere keren per dag is er een afvaart en je hond mag gratis mee. Eenmaal op de boot kun je kiezen of je de hond in de auto laat of dat je hem meeneemt op het dek.

Jij kent je hond het beste en beslist daarom waar hij is tijdens de overtocht. Mocht je hem in de auto laten, vergeet dan niet het raam even op een kiertje te zetten. In principe gelden deze regels ook voor de boot naar Ameland. Last minute Terschelling. Houd er alleen rekening mee dat je daar voor het meenemen van een hond een kleine vergoeding moet betalen.

Jou weekendje met hond op de Waddeneilanden begint al op de overtocht met de veerboot. Wie 2 of 3 honden heeft en graag een weekendje weg wil naar één van de Waddeneilanden, kan ook een vakantiehuisje met hond op Ameland, Texel, Terschelling, Vlieland of Schiermonnikoog boeken. Ook het vervoer met de boot is geen probleem daar je een oversteek met de veerboot met meerdere honden kunt maken. nachtje terschelling.

Daar komt bij Schiermonnikoog, en Vlieland autovrij zijn. Een auto vakantie met hond op Ameland, Terschelling of Texel is meestal geen probleem. Je kunt dus gerust met 2 honden een weekendje Ameland, Texel, Schiermonnikoog of Terschelling boeken. Op de waddeneilanden zijn honden zeker welkom. Texel is uitermate geschikt voor een weekendje weg met je hond.

U steeds 100% kunnen ontspannen in uw privé wellness en de therapeutische gevolgen voelen na een sessie in bijvoorbeeld uw infrarood sauna is onze prioriteit

Appartement Aan Zee bel voor een afspraak

Je zult urenlang wandelplezier ervaren door het grote netwerk van wandelpaden. Er zijn echter ook veel beschermde natuurgebieden. Je hond zal dus niet overal los mogen lopen. Vooral in het voorjaar, tijdens het broedseizoen, kan dat lastig zijn. nachtje terschelling. Sommige plekken zijn niet eens toegankelijk. Als ze dat wel zijn moet je je hond aanlijnen.

Dit aannemende en rekening houdend met de regels op het strand is de periode van half september tot begin maart het meest aantrekkelijk om een weekendje weg te boeken. Dan mag een hond namelijk loslopen op de bewaakte strandgedeelten van Texel. Bedenk hoe heerlijk dat is; samen langs de vloedlijn.

Mocht je Texel al een paar keer eerder hebben bezocht, richt je dan eens op dat andere prachtige waddeneiland, Ameland. Een eiland om verslaafd aan te raken; Ameland. En niet alleen jij, ook je hond. Dit eiland is een fantastische plek en jouw trouwe viervoeter zal er de tijd van zijn leven hebben.

Zelfs het gehele jaar door. Op andere gedeeltes moet je de hond onder appèl houden. Heel simpel gezegd: de hond moet naar jou luisteren. Uiteraard is het logisch dat het verplicht is om de hond aan te lijnen in de dorpen, op bewaakte badstranden en in het bos. Ook Ameland kent prachtige natuurgebieden

Appartement Vlieland bel voor een afspraak

Doordat de regels op Ameland het gehele jaar door gelijk zijn, kun je altijd een weekendje weg met hond boeken in de voor jou meest geliefde periode. Een ideale plek voor een vakantie met hond, Ameland. Een honden en mensen paradijs – nachtje terschelling. Doordat de eilanden Texel en Ameland zo diervriendelijk zijn, is er een enorm aanbod aan vakantiehuizen.

Wie zelf gaat zoeken zal door de bomen het bos bijna niet meer zien. Vakantiepark met hond op Ameland of Texel boeken? De meest populaire bestemming is Landal Greenparks. Deze hondvriendelijk parken staan bekend om de locatie en liggen altijd in prachtige stukken natuur. Op Texel zit je tussen de duinen en op vijftien minuten lopen van het strand.

Dat zijn ze namelijk niet allemaal. Daarnaast is er HomeToGo. Zij staan bekend om het grote aanbod van huisdiervriendelijke vakantiehuizen. Let wel op: in veel huizen is maximaal één hond toegestaan. Heb je meerdere honden, dan is het soms even langer zoeken. Een derde optie is kamperen met je hond.

Dat is natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van een huisje. Echter, met kamperen wel erg afhankelijk van het weer. Daarom kan je, als je met je honden wilt kamperen op één van de Waddeneilanden, het beste een last minute Ameland of Texel boeken. Je bent dan verzekerd van goed weer en je weekendje met hond “kan niet in het water vallen”.

Overnachten Aan Het Strand goede recensies

Je bespaart tot wel 30 % en kunt ongepland het avontuur tegemoet gaan. Een weekendje Waddeneilanden met hond is op een natuurlijke manier genieten en het avontuur aan gaan – Overnachten Aan zee. Ook op Ameland kun je kiezen voor een verblijf in een Landal Greenparks. Het park is omringd door strand, duinen, bos en kwelders (nachtje terschelling).

Wil je liever niet op een park, kijk dan eens bij het aanbod van Casamundo. Hier is het mogelijk om een prachtig particulier vakantiehuis met hond te huren (nachtje terschelling). Veel van deze huisjes liggen midden in de natuur. In heel veel huizen is het toegestaan om een huisdier mee te nemen.

Houd er wel rekening mee dat Ameland, in vergelijking met Texel, een stuk minder campings heeft. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden legio. En of je nu kiest voor Texel of Ameland, op beide eilanden zul je samen met je hond een topweekend beleven! .

Het Waddenpad, een ontdekkings- en geniet-wandeltocht over vijf Nederlandse Waddeneilanden met een totaallengte van 208 kilometer. Een ontdekkings- en geniet-wandeltocht over vijf Nederlandse Waddeneilanden De straffe herfstwind slaat de golven tegen de dijk. Je ruikt de zilte lucht van het Wad en je hoort het ruisen van de golfslag. Een garnalenvissser is druk bezig aan dek van zijn kotter in zijn verweerde gele oliepak.

Appartement Terschelling goedkoop

De zon laat zich af en toe zien alsof hij zeggen wil; wees welkom en geniet. Terwijl je aan boord gaat van de veerboot denk je aan nog maar 2 dingen: loslaten en genieten! Een weekend voor de boeg op het Waddenpad. Je hebt je er al weken op verheugd.

Overnachten Aan Het Strand bel voor een afspraak

Een uniek natuurgebied tussen Den Helder in Nederland en Esbjerg in Denemarken. De Waddenzee wordt beschermd door vijftig eilanden. Deze ketting van bescherming begint bij de vijf Nederlandse Waddeneilanden. Elk uniek op hun eigen manier. In ieder geval waai je altijd uit aan de kust en ga je mee op ontdekking met een strandjutter.

De Nederlandse Waddeneilanden bestaan uit vijf verschillende eilanden. Elk eiland heeft zo zijn eigen charme en zorgt ervoor dat je elke keer weer opnieuw kunt genieten van de natuur. Texel is het grootste Waddeneiland van de vijf. Hier wonen circa 14. 000 inwoners. Het Nationaal Park Duinen van Texel beslaat meer dan een kwart van het eiland, wat meteen al laat zien dat Texel beschikt over een rijke natuur.

Proef jij een Skuumkoppe (lokaal biertje) of ga je toch voor een Juttertje? staat bekend om zijn uitgesproken karakter. Dit eiland bestaat uit duingebied en heeft maar één dorp. Voor de rest kom je naar Vlieland voor het strand en het bos – nachtje terschelling. Het is ook het kleinste Waddeneiland en het eiland is geheel autovrij.

Wanneer je niet van teveel toeristen houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. beschikt over verschillende prachtige stranden – nachtje terschelling. Op Terschelling wonen rond de 5000 mensen en Terschelling is na Texel het grootste Waddeneiland. Hier vind je veel uitgaansgelegenheden waardoor het ook een populair eiland is onder jongeren. Verder vind je op dit Waddeneiland volop wandel- en fietsroutes zodat ook actieve vakantiegangers hier aan hun trekken komen.