• +55 21 970387070
  • info@mauriciotravels.com
  • Rua Raimundo Chaves, 2182, Empresarial Candelária, sala 501
blog
Ontspanningsmassage voordat je gaat reizen

Ontspanningsmassage voordat je gaat reizen

Het is precies wat de naam zegt; masseren met warme stenen van rond de 45 graden – wat is een ontspanningsmassage. Hot stones zijn basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in de rivierbedding hebben gelegen, waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. Bij een penseelmassage gebruiken we penselen: een techniek die de doorbloeding sterk stimuleert.

Je bent toe aan iets heel nieuws. Misschien een carrière-switch. Of je wilt naast je normale werk een massage praktijk starten. Maar het kan ook zijn dat je een nieuwe “skill” wilt leren en massage spreekt jou wel aan – massage hand. Je wilt graag op een verantwoorde manier iemand kunnen masseren en echt weten hoe je dat het beste kan doen.

Kies voor een Ontspanningsmassage voordat je gaat reizen

Je wilt de meest complete vorm van masseren leren in een relaxte en ontspannen omgeving. Je wilt leren masseren. Je hebt geen zin in droge stof. Je leert het beste vanuit een praktijk situatie. Je wilt graag je klanten de best mogelijke massage ervaring geven. Je wilt verder kijken dan alleen wat massage technieken leren.

Wij willen graag een goede masseuse/masseur van je maken. Eén die weet wat er te koop is en hoe het werkt. Een masseuse/masseur die sterk in haar/zijn schoenen staat. Een goed gegronde masseuse/masseur worden is niet makkelijk, daar is heel veel oefening voor nodig. Maar wij helpen je gedurende die hele weg die je moet bewandelen om een echt goede masseuse/masseur te worden.

Gedurende de opleiding leer je bij ons niet alleen massage technieken, maar je leert ook masseren. Dat lijkt vreemd, maar alleen technieken maken geen goede massage. Je leert het pas door veel te doen. Door veel massages te geven. Door veel verschillende lichamen te masseren. Daar moet je wel in gesteund en begeleid worden.

Sport En Ontspanningsmassage

Kortom we doen er alles aan om van jou een echte ontspanningsmasseuse (masseur) te maken. Het gehele opleidingstraject bestaat uit 3 lesjaren. Maar die hoef je echt niet allemaal te volgen om een goede masseuse/masseur te worden. Na het eerste jaar doe je al examen en krijg je een diploma.

Je zal niet de eerste zijn die op vakantie ziek wordt. Alle stress komt eruit en met een beetje pech loop je ook nog tegen een virus op dat je lichaam niet kent. Naar de massage dus. Steeds meer onderzoeken wijzen namelijk uit dat het kneden en wrijven van je spieren goed is om je weerstand te verbeteren. Zo blijken je witte bloedcellen (die helpen infecties en virussen tegen te gaan) na een flinke massage te zijn verhoogd en het stresshormoon cortisol juist verlaagd.

Kies bewust voor een massage voordat je op reis vertrekt en ga langs bij  personal trainer mechelen ! Verbeter je fitheid en verleg je mentale grenzen dankzij personal training. Aan de hand van een persoonlijk plan kan ook jij de resultaten halen waar je van droomt. Een metamorfose die vandaag nog kan beginnen. bij Personal Coach Mechelen.
Ontspanningsmassage – Maastricht
Maar mensen die zelf ook masseur zijn en eerlijk naar je willen zijn, daar leer je iets meer van dan van mensen die alles lekker vinden. Van je fouten moet je tenslotte leren. We verwachten van jou dat je veel thuis masseert, minimaal 3 uur per week. Maar we nodigen je ook uit om op een aantal avonden bij ons met alle cursisten te komen oefenen.

Top Massage

Je krijgt van ons uiteraard: Duidelijke handleidingen van alle massagetechnieken en vormen Gratis gebruik van de les locatie op meerdere avonden voor onderlinge oefen sessies Persoonlijke ondersteuning, daar waar gewenst en noodzakelijk Gratis meedoen aan workshops en basis cursussen, maar alleen als er ruimte is Inbegrepen bij de opleidingsprijs zit 1 examen en 1 herexamen (indien nodig) Als je je direct wilt inschrijven voor een opleiding, kijk dan onderaan deze pagina voor de links naar de inschrijfformulieren.

Dat kan prima op een workshop, of via 1 van de informatie avonden die we regelmatig organiseren. Het verplicht je tot niets, maar zo kan je wel de les locatie zien en kennis maken met het team. Beste lezer, ik heb je geduld op de proef gesteld hé. Is al een tijdje geleden dat je me nog gelezen hebt. Een druk najaar met veel reizen rond de wereld beperkte mijn tijd; er was maar weinig tijd voor mentale rust. Maar nu is alles weer back to usual aan het worden.

Een groep vriendinnen leerde er een aantal basis . Voor velen was het een eerste kennismaking met massagetechniek; soms is er al eens iemand die een cursus heeft gevolgd en er verder wil (maastricht massage). Wel, die mensen kunnen zeker aan de slag met de onderstaande video. Een zeer heldere instructie van een aantal .

Veel aandacht gaat naar technieken. Voor zij die schrik hebben om druk te zetten: je zal hier zien dat een menselijk lichaam behoorlijk wat druk kan hebben. diverse technieken waarbij de masseur elleboog, onderarm, vuisten en knokels gebruikt worden mooi gedemonstreerd. ook de richting van de beweging wordt zeer didactisch weergegeven.

Telkens opnieuw nieuwe technieken toevoegen aan je eigen aanpak: ook de cliënt apprecieert dit. Ongetwijfeld zal ook jij geïnspireerd zijn om enkele van deze technieken uit te proberen.

Zoek op Treatwell naar Zweedse massage bij jou in de buurt, Zoek op Treatwell, Een Swedish of Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is – corry massage. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een paar basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kunt genieten.