• +55 21 970387070
  • info@mauriciotravels.com
  • Rua Raimundo Chaves, 2182, Empresarial Candelária, sala 501
De watervallen van Foz do Iguaçu 3 dagen / 2 nachten

De watervallen van Foz do Iguaçu 3 dagen / 2 nachten

De watervallen van Foz do Iguaçu , ondtek de Pracht van de Watervallen 

Foz do Iguaçu is een plek die de natuurlijke pracht van Brazilië op zijn best belichaamt. De watervallen van Foz do Iguaçu zijn een wereldberoemde attractie die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. In dit artikel zullen we de schoonheid en magie van deze watervallen verkennen en ontdekken waarom ze een must-see bestemming zijn voor natuurliefhebbers over de hele wereld.

De watervallen van Foz do Iguaçu

De watervallen van Foz do Iguaçu liggen op de grens van Brazilië en Argentinië en bestaan uit maar liefst 275 individuele watervallen verspreid over een indrukwekkende breedte van 2,7 kilometer. Deze watervallen zijn gelegen in het hart van het Nationaal Park Iguaçu, dat is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Met zoveel watervallen bij elkaar is het geen wonder dat Foz do Iguaçu vaak wordt beschouwd als een van ’s werelds meest spectaculaire watervallen.

De Kracht van Moeder Natuur

De kracht en schoonheid van de watervallen van Foz do Iguaçu zijn werkelijk indrukwekkend. Het geluid van het bulderende water, het opspattende schuim en de regenboog die zich vormt in de mist zorgen voor een adembenemend schouwspel. Het is moeilijk om de grootsheid van deze natuurlijke creatie in woorden te vatten. Het is een plek die je moet ervaren om het ten volle te begrijpen.

Actief Genieten

Een van de meest opwindende manieren om de watervallen van Foz do Iguaçu te ervaren, is door een boottocht te maken die je dichtbij de nevelige watervallen brengt. Je zult letterlijk het krachtige neerstortende water voelen terwijl je onder de watervallen vaart. Het is een avontuurlijke ervaring die je hart sneller doet kloppen en je gegarandeerd een onvergetelijke herinnering bezorgt.

Praktische Informatie

Als je van plan bent om de watervallen van Foz do Iguaçu te bezoeken, zijn hier enkele praktische tips:

  1. Zorg ervoor dat je comfortabele wandelschoenen draagt, omdat je het Nationaal Park Iguaçu te voet zult verkennen.
  2. Vergeet je camera niet, want je wilt deze prachtige plek vastleggen en delen met je vrienden en familie.
  3. Overweeg om een gids te huren, die je interessante feiten en verhalen over de watervallen kan vertellen.
  4. Wees milieubewust en gooi geen afval weg in het park. Respecteer de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Tot Slot

De watervallen van Foz do Iguaçu zijn een natuurwonder dat je simpelweg niet mag missen. De majestueuze kracht en schoonheid van deze watervallen zullen je sprakeloos achterlaten. Dus, als je op zoek bent naar een adembenemende natuurervaring, plan dan een reis naar Foz do Iguaçu en laat je betoveren door de pracht van Moeder Natuur.

VRAAG EEN OFFERTE VOOR DEZE RONDREIS

De watervallen van Foz do Iguaçu

 

Prijs per persoon op basis v.e. 2-persoonskamer.
Alle pakketten kunnen aangepast worden naar eigen wens,
klik aub op de knop “Vraag een offerte!”.
Prijzen niet geldig in periode van kerst, nieuwjaar, carnaval
of andere nationale feestdagen.

Dag 1

Aankomst luchthaven Iguaçu, verwelkoming door onze Engelstalige gids. In de namiddag bezoek Braziliaanse zijde van de watervallen. Transfer Hotel Falls Galli 4****.

Dag 2

Na een stevig ontbijt, bezoek Argentijnse zijde van de watervallen (halve dag). Vrije namiddag, eventueel met optionele excursies.

Dag 3

Na het ontbijt, vrije voormiddag en transfer naar luchthaven Iguaçu.

Inbegrepen

– Alle transfers en excursies zoals vermeld.
– Alle inkomstgelden.
– Engelstalige gidsen gedurende alle transfers en excursies (anderstalige gidsen op aanvraag).
– Dit pakket is op basis van kamer en ontbijt.
– Genoemde hotel(s) kunnen bij volbezetting of om andere redenen gewisseld worden voor een gelijkwaardige klasse.

Niet inbegrepen

– Tips en fooien voor gidsen.
– Alle dranken bij de maaltijden.
– Binnenlandse vlucht (zie gebruik Brazil Airpass).
– Reisverzekeringen.

Waarom De Watervallen van Foz do Iguaçu Bezoeken?

Foz do Iguaçu, gelegen in het prachtige Zuid-Amerikaanse land Brazilië, herbergt een van de meest indrukwekkende natuurlijke wonderen ter wereld: de Watervallen van Foz do Iguaçu. Dit majestueuze spektakel van de natuur, dat ook de grens deelt met Argentinië, trekt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld aan. Maar waarom zou u de Watervallen van Foz do Iguaçu moeten bezoeken? In dit artikel zullen we enkele van de meest overtuigende redenen onder de loep nemen waarom een bezoek aan deze adembenemende watervallen een ervaring is die u niet mag missen.

Natuurlijke Pracht

De Watervallen van Foz do Iguaçu, ook wel bekend als ‘Cataratas do Iguaçu’ in het Portugees, zijn een verbazingwekkend natuurwonder. Ze bestaan uit maar liefst 275 verschillende watervallen die zich uitstrekken over een lengte van 2,7 kilometer. Deze indrukwekkende watervallen zijn gelegen in het Iguaçu National Park, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en bieden een ongeëvenaarde natuurlijke pracht die uw zintuigen zal betoveren.

Overweldigende Schoonheid

De Watervallen van Foz do Iguaçu staan bekend om hun overweldigende schoonheid. Het is moeilijk om de kracht en grandeur van deze watervallen volledig te bevatten totdat u ze met uw eigen ogen heeft gezien. Het oorverdovende geluid van het neerstortende water, de opspattende mist die uw gezicht streelt en de regenbogen die zich vaak vormen in de nevel van de watervallen, creëren een sfeer van pure magie.

Unieke Locatie

Een van de redenen waarom de Watervallen van Foz do Iguaçu zo bijzonder zijn, is hun unieke locatie. Ze liggen op de grens tussen Brazilië en Argentinië, en dit maakt het mogelijk om de watervallen vanuit twee verschillende landen te ervaren. Elk land biedt een ander perspectief en unieke uitzichtpunten op deze natuurlijke pracht, waardoor uw bezoek nog specialer wordt.

Biodiversiteit

Naast de indrukwekkende watervallen herbergt het Iguaçu National Park ook een rijke biodiversiteit. Het park is de thuisbasis van talloze inheemse planten- en diersoorten, waaronder jaguars, tapirs en talloze vogelsoorten. Voor natuurliefhebbers biedt een bezoek aan de Watervallen van Foz do Iguaçu de mogelijkheid om te genieten van ongerepte natuurlijke habitats en unieke flora en fauna.

Avontuurlijke Activiteiten

Als u op zoek bent naar avontuur, biedt een bezoek aan de Watervallen van Foz do Iguaçu tal van spannende activiteiten. U kunt een boottocht maken naar de voet van de watervallen en de kracht van het neerstortende water van dichtbij ervaren. Ook zijn er wandelpaden die u door weelderige regenwouden leiden en uitkijkpunten bieden om de watervallen te bewonderen.

Culturele Ervaring

Naast de natuurlijke pracht en avontuurlijke mogelijkheden biedt Foz do Iguaçu ook een rijke culturele ervaring. De stad is een smeltkroes van culturen en herbergt invloeden van zowel Braziliaanse als Argentijnse tradities. U kunt genieten van heerlijke lokale gerechten, traditionele muziek en ambachtelijke kunstwerken die de lokale cultuur weerspiegelen.

In conclusie, de Watervallen van Foz do Iguaçu bieden een onvergetelijke ervaring die alle zintuigen prikkelt. De natuurlijke pracht, overweldigende schoonheid, unieke locatie, biodiversiteit, avontuurlijke activiteiten en culturele ervaring maken dit tot een bestemming die bovenaan uw reislijst moet staan. Een bezoek aan de Watervallen van Foz do Iguaçu is een reis naar de betoverende wereld van de natuur en cultuur, en het zal u gegarandeerd blijvende herinneringen opleveren.


Rondreis op maat in Brazilië | Uw reis op maat

Wilt u een reis die perfect is afgestemd op uw wensen en verwachtingen? Zoek niet verder! Bij ons kunt u genieten van een onvergetelijke rondreis op maat in Brazilië, waarbij elk moment en elke bestemming speciaal voor u wordt samengesteld. Laat ons uw dromen waarmaken en ontdek het prachtige Brazilië zoals nooit tevoren.

Brazilië: Een Land vol Diversiteit

Ervaar de Pracht van de Amazone De Amazone is een van de meest indrukwekkende natuurlijke wonderen ter wereld. Tijdens uw op maat gemaakte rondreis kunt u de Amazone verkennen, een plek die rijk is aan biodiversiteit en ongerepte schoonheid. Ontdek weelderige regenwouden, exotische dieren en maak kennis met de lokale inheemse gemeenschappen. Een ervaring die u voor altijd bij zal blijven.

Zon, Zee en Strand in Rio de Janeiro Rio de Janeiro staat bekend om zijn adembenemende stranden, waaronder Copacabana en Ipanema. Tijdens uw reis kunt u genieten van de warme zonnestralen, de sfeer van de samba en de bruisende energie van deze bruisende stad. Laat ons u begeleiden naar de meest exclusieve stranden en verborgen juweeltjes die Rio de Janeiro te bieden heeft.

Cultuur en Geschiedenis in Salvador Salvador, gelegen in het noordoosten van Brazilië, is doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Tijdens uw op maat gemaakte rondreis kunt u de historische straten van Pelourinho verkennen, de lokale keuken proeven en genieten van de opzwepende ritmes van de Bahiaanse muziek. Laat ons u meenemen op een reis door de tijd en de rijke tradities van Salvador ontdekken.

Waarom Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Rondreis?

Bij het plannen van uw reis is het essentieel om te kiezen voor een op maat gemaakte ervaring. Standaardreizen bieden misschien niet de flexibiliteit en persoonlijke touch die u zoekt. Met een op maat gemaakte rondreis kunt u:

  • Uw eigen reisschema bepalen en de bestemmingen kiezen die u het meest interesseren.
  • Genieten van exclusieve ervaringen en activiteiten die aansluiten bij uw interesses en voorkeuren.
  • Reizen in uw eigen tempo, zonder de druk van strakke planningen.
  • Profiteren van lokale kennis en expertise om de verborgen schatten van Brazilië te ontdekken.

Hoe Werkt het?

Het plannen van uw op maat gemaakte rondreis in Brazilië is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op en vertel ons uw wensen en ideeën. Wij zullen samen met u een uniek reisplan opstellen dat aan al uw verwachtingen voldoet. Of u nu op zoek bent naar avontuur in de Amazone, ontspanning aan het strand of culturele ontdekkingen in de steden, wij hebben het allemaal voor u.

Conclusie

Een op maat gemaakte rondreis in Brazilië biedt u de kans om dit prachtige land op uw eigen manier te verkennen. Laat ons uw gids zijn en u helpen bij het creëren van een onvergetelijke reiservaring. Neem vandaag nog contact met ons op en laat de voorbereidingen voor uw droomreis beginnen. Brazilië wacht op u!