individuele rondreis brazilie

Individuele rondreizen Brazilie

Ben jij op zoek naar een Brazilie reis waarbij je je eigen route kan samenstellen, de plekken bepalen waar je heen wil gaan, waar je je eigen reistempo kunt bepalen en de uitstappen op een eigen manier kunt boeken? Kies dan voor onze Individuele rondreizen Brazilie! Deze individuele rondreizen bieden je de mogelijkheid om je eigen reis samen te stellen, waarbij je kunt kiezen uit een aantal prachtige Brazilie uitstappen.

Je start met een basis reis waarna je de mogelijkheid hebt om alle onderdelen van de reis aan te passen naar jouw eigen wensen. Kies je vertrekdatum, reisduur en jouw manier van vervoer en verblijf. Daarnaast heb je de keuze uit een groot aanbod excursies die je aan je reisschema kunt toevoegen. Deze rondreis-pakketten kunnen best op voorhand worden geboekt via internet in combinatie met de Brazil Airpass, steeds een voordelige oplossing.

De aanvraag voor jouw samengestelde reis zal worden behandeld door Geert Bas,  een absolute Brazilie specialist. Hij is zaakvoerder van Mauricio Travels een Braziliaans-Belgische reisorganisatie die reeds 14 jaar actief bezig is met toerisme in Brazilie.

Deze directe samenwerking met de Nederlandstalige lokale agent zorgt ook voor een scherp geprijsd aanbod. Immers de dure en overbodige tussenhandel (reisbureaus) wordt zo overgeslagen.

Als je graag zelfstandig wilt reizen, stel dan zelf jouw droomreis samen met de individuele rondreizen van Reizen Brazilie.

Kies je voor de individuele rondreizen van Brazilie Reizen dan:

► Boek je onmiddellijk bij een échte lokale Brazilie specialist;
Je reis je tegen de laagste prijs;
► U kan de de reis naar eigen wens samen stellen, totaal volgens uw budget
► Je boek veel goedkoper op een veilige manier

Wij doen bewust niet mee aan het “massa-toerisme” maar willen onze klanten door een individuele service een paar onvergetelijke leuke en leerrijke vakantiedagen meegeven.

tags: individuele rondreis brazilieRondreis maken in Brazilie