• +55 21 970387070
 • info@mauriciotravels.com
 • Rua Raimundo Chaves, 2182, Empresarial Candelária, sala 501
Rondreis Amazone in Brazilië 3 dagen / 2 nachten

Rondreis Amazone in Brazilië 3 dagen / 2 nachten

Rondreis Amazone in Brazilië  – Ontdek de Magische Schoonheid van de Amazone

De Betoverende Wereld van de Amazone

De Amazone, een ware schat van Moeder Natuur, is een bestemming die elke avontuurlijke reiziger moet verkennen. In dit artikel nemen we je mee op een betoverende reis naar de Amazone in Brazilië, waar de natuur in al haar glorie schittert.

Een Onvergetelijke Rondreis door de Amazonein Brazilië

Een rondreis door de Amazone in Brazilië is een onvergetelijke ervaring die je dichter bij de natuur brengt en je betovert met haar schoonheid en mystiek. Als je op zoek bent naar een avontuurlijke reis die je nog lang zult koesteren, overweeg dan zeker om de Amazone op je lijst van bestemmingen te zetten.

De Adembenemende Natuurpracht

Bij een rondreis door de Amazone in Brazilië word je omringd door een overvloed aan adembenemende natuurpracht. Dichte regenwouden, majestueuze rivieren en exotische dieren wachten op je ontdekking. De biodiversiteit van de Amazone is ongeëvenaard, en je zult versteld staan van de verscheidenheid aan flora en fauna die je zult tegenkomen.

Avontuurlijke Excursies

Voor de avontuurlijke zielen onder ons biedt de Amazone tal van opwindende excursiemogelijkheden. Maak een spannende tocht per kano over de rivier en spot jaguars, luiaards en kleurrijke vogels in hun natuurlijke habitat. Wandelingen door de weelderige bossen bieden je de kans om unieke planten en bomen te ontdekken, en met een beetje geluk kun je zelfs de zeldzame roze dolfijnen tegenkomen tijdens een boottocht.

Culturele Ontmoetingen

Naast de overweldigende natuurlijke schoonheid kun je tijdens je rondreis in de Amazone ook kennismaken met de inheemse culturen die deze regio al eeuwenlang bewonen. Leer over hun traditionele levenswijze, proef heerlijke lokale gerechten en bewonder ambachtelijke kunstwerken die uniek zijn voor deze regio.

Waarom de Amazone in Brazilië Bezoeken?

De Amazone is niet alleen een bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers, maar ook voor iedereen die een diepere verbinding met de natuur wil ervaren. Het is een plek waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het moderne leven en je kunt onderdompelen in de rust en sereniteit van de wildernis.

Hoe de Amazone te Bezoeken

Om de Amazone in al haar glorie te ervaren, is het raadzaam om een georganiseerde tour te boeken bij een gerenommeerd reisbureau. Deze tours zorgen voor een veilige en informatieve reis, met deskundige gidsen die je de geheimen van de Amazone zullen onthullen.

Zorg ervoor dat je je reis van tevoren plant en de benodigde vergunningen en vaccinaties regelt. Vergeet ook niet om lichte kleding, insectenwerende middelen en een goede camera mee te nemen om je onvergetelijke momenten vast te leggen.

 

Ontdek de Amazone brazilie

Ontdek de Amazone in Brazilië – Een Onvergetelijk Avontuur van 3 Dagen en 2 Nachten

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in de weelderige wildernis van de Amazone? Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en dompel jezelf onder in de natuurlijke pracht van het grootste regenwoud op aarde. Onze 3-daagse, 2-nachten reis naar de Amazone biedt een unieke kans om dit adembenemende ecosysteem te verkennen, te leren over de inheemse cultuur en te genieten van de overweldigende schoonheid van de jungle. We nemen je mee op een reis die je nooit zult vergeten.

Dag 1 – Aankomst in de Amazone

Transfer van het Hotel of de Luchthaven naar de Magische Amazone

Om 08:30 uur begint jouw avontuur met een transfer vanuit je hotel of de luchthaven naar het betoverende Rio Preto da Eva, dat op slechts 80 kilometer afstand ligt. Hier wacht een opwindend avontuur op je. We starten onze reis met een spannende overlandrit naar de prachtige Malocas Jungle Lodge.

Een Betoverend Welkom

Bij aankomst in de Malocas Jungle Lodge word je hartelijk ontvangen door het lokale management, dat je de komende dagen zal begeleiden. Je zult je intrek nemen in een comfortabele bungalow te midden van de jungle, waar je volledig kunt ontspannen en je één kunt voelen met de natuur.

Verkenning per Kano

Na een heerlijke lunch gaan we op pad met gemotoriseerde kano’s en doorkruisen we de Igarapés. Hier hebben we de kans om de caboclos te ontmoeten, een inheemse stam die nog steeds in bijna dezelfde omstandigheden leeft als hun voorouders. Dit is een unieke gelegenheid om hun cultuur en tradities van dichtbij te ervaren.

Piranha Vissen en Krokodillen Jacht

Op de terugweg naar de lodge gaan we piranha vissen, een avontuur op zich! Na zonsondergang begint een spannende krokodillenjacht in het moeras, een ervaring die je adrenaline zal laten stromen.

Dag 2 – Verken de Jungle

Avontuurlijke Peddeltocht

Na een stevig ontbijt gaan we op pad met kleine kano’s en peddelen we door de Igapós, een van de meest betoverende delen van de Amazone. Hier zul je je omringd voelen door de ongerepte schoonheid van de natuur.

Jungle Trekking

Onze deskundige gids leidt ons door de jungle en geeft ons inzicht in de verschillende plantensoorten met hun helende en geneeskundige eigenschappen. Tijdens de trekking maken we een stop bij een adembenemende waterval, waar je de gelegenheid hebt om te zwemmen en te genieten van de verfrissende wateren.

Verkenning per Kano

Na de lunch vervolgen we onze tocht per kano door de Igapós en Igarapés, en bieden je de kans om te zwemmen in de kristalheldere wateren van de Amazone.

Avond bij het Kampvuur

Terug in de lodge kun je ontspannen bij het kampvuur, genietend van de geluiden van de jungle om je heen. Dit is een unieke kans om de rust en sereniteit van het Amazonewoud te ervaren.

Dag 3 – Laatste Verkenning en Terugreis

Een Ander Ecosysteem Ontdekken

Na het ontbijt gaan we op ontdekkingstocht naar een ander ecosysteem in de jungle. Hier kun je genieten van een verfrissende duik in de natuurlijke wateren van de Amazone voordat we terugkeren naar de lodge voor de lunch.

Terugkeer naar de Beschaving

Na de lunch maken we een transfer per kano naar Rio Preto da Eva en vervolgens met een busje naar Manaus, waar je wordt overgebracht naar de luchthaven. Je kunt terugkijken op een onvergetelijk avontuur in de Amazone, vol natuurlijke schoonheid en culturele ontdekkingen.

Inbegrepen in de Rondreis Amazone in Brazilië

 • Alle transfers en excursies zoals vermeld.
 • Alle inkomstgelden.
 • Engelstalige gidsen gedurende alle transfers en excursies (anderstalige gidsen op aanvraag).
 • Dit pakket is op basis van volpension (ontbijt – lunch – diner).
 • Genoemde hotel(s) kunnen bij volbezetting of om andere redenen gewisseld worden voor een gelijkwaardige klasse.

Niet Inbegrepen in de Rondreis Amazone in Brazilië

 • Tips en fooien voor gidsen.
 • Alle dranken bij de maaltijden.
 • Binnenlandse vlucht (zie gebruik Brazil Airpass).
 • Reisverzekeringen.

Opmerking

Een Rondreis Amazone in Brazilië is een avontuurlijke reis, dus het is aanbevolen om over een goede basisconditie te beschikken. Vergeet niet om stevige schoenen en muggenspray mee te nemen. We raden ook sterk aan om je te laten inenten tegen gele koorts en malariatabletten te nemen om jezelf te beschermen tegen mogelijke gezondheidsrisico’s.