3 tips om goedkoop te bellen naar Brazilië

3 tips om goedkoop te bellen naar Brazilië

Natuurlijk wil je goedkoop bellen naar Brazilië. Naast de tarieven zijn er echter ook meerdere zaken waar je rekening mee moet houden. De drie meest populaire internationale providers van Nederland zijn Ortel Mobile, Lebara en Lyca. Lees verder voor onze drie gouden tips om zo voordelig mogelijk te bellen naar Brazilië met een prepaid simkaart.

 1. Voordeliger om vast nummer te bellen
  Wil je voordelig bellen naar Brazilië? Dan is het verstandig om te bellen naar een vast nummer. Vooral bij deze internationale prepaid providers zoals Ortel Mobile, Lebara en Lyca kom je uiteindelijk goedkoper uit.
 2. Wees voorzichtig met mobiel bellen
  Het tarief ligt vaak hoger als je mobiel belt naar Brazilië. Vaak betaal je ook een starttarief per gesprek. Bij Lyca en Lebara betaal je een starttarief van
  € 0,23 cent naar vaste en mobiele nummers en bij Ortel is dit nog wat hoger, € 0,29 cent. Ook de afrekeningmethode kan verschillen per internationale provider. Bij Ortel betaal je binnen de EU per seconde. Vaak geldt er ook een minimum van 30 seconden. Bij Lyca en Lebara is er sprake van afrekening per minuut. Let er ook op dat gratis bellen naar iemand met dezelfde simkaart niet geldt voor het buitenland.
 3. Gebruik simkaart internationale provider als extra kaart
  De tarieven voor bellen naar Brazilië is goedkoper bij een internationale provider dan de tarieven van een nationale provider. Je moet er wel rekening mee houden dat de nationale tarieven dan weer hoger liggen. Daarom adviseren wij om de simkaart alleen als tweede simkaart te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een tweede prepaid telefoon nemen of anders heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een mobiel met dual sim optie. Van deze extra simkaart kun je dan gebruik maken als je moeten bellen naar Brazilië.

Tags:Website laten makenSteenkorven LinkbuildingTaxi Antwerpen  – Luchthavenvervoer Antwerpen –  picknicktafel  – biertafel Table pliante Webshop laten ontwikkelen

Geef een reactie