Wat kan er precies mee op vakantie en wat niet?

Wat kan er precies mee op vakantie en wat niet?Ga jij binnenkort op vakantie? Het liefst neem je al je spullen mee. Je zult echter toch een selectie moeten maken van de spullen die je echt nodig hebt. Tijdens het reizen gelden er regels voor het vervoeren van vloeistoffen in je handbagage. Het is verstandig om op de hoogte te zijn van de regels voordat je op vakantie gaat. Wat kan er precies mee op vakantie en wat niet?

Voedingssupplementen
Als je een fanatieke sporter bent, zul jij je misschien wel een beetje zorgen maken over je vakantiegedrag. Nu sport je fanatiek elke dag en let je op je eetgedrag. Op vakantie worden de eetregels vaak verwaarloosd. Nieuwe gerechten proberen is erg lekker en een drankje nemen tijdens een avondje uit is wel erg aantrekkelijk. Om toch nog de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen binnen te krijgen, kun je gebruik maken van voedingssupplementen. Zorg ervoor dat de voedingssupplementen in originele verpakking zitten in verband met eventuele grenscontroles. Zo ben je ervan verzekerd dat je tijdens je vakantie toch de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Het is fijn dat je lichaam tijdens je vakantie even rust krijgt. Na je vakantie kan je er weer met nieuwe energie tegenaan.

Verzorgingsproducten
Natuurlijk wil je graag al je verzorgingsproducten meenemen op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan je pot gel, shampoo, douchegel en natuurlijk mag je de zonnebrandcrème niet vergeten. Let er wel op dat je geen grote verpakkingen handcrème of gel meeneemt in je handbagage. Hier gelden namelijk strenge regels voor. Het is toegestaan om in je handbagage flesjes met vloeibare middelen van maximaal 100 ml mee te nemen. Het is de bedoeling dat je deze vervolgens verpakt in een doorzichtig plastic zakje. Als je de verzorgingsproducten in je koffer meeneemt, geldt er geen maximum hoeveelheid. Je mag dan zoveel verzorgingsproducten meenemen als je zelf wilt.

Tags:

Website laten makenSteenkorven LinkbuildingTaxi Antwerpen  – Luchthavenvervoer Antwerpen –  picknicktafel  – biertafel Table pliante Webshop laten ontwikkelenHouskelebouwUnieke trouwringen

Geef een reactie