• +55 21 970387070
  • info@mauriciotravels.com
  • Rua Raimundo Chaves, 2182, Empresarial Candelária, sala 501
Uncategorized
Welke pomp heb ik nodig?

Welke pomp heb ik nodig?

Bij elke situatie in het leven is er een pomp die voor jouw de oplossing biedt. Omdat er zoveel pompen op de markt zijn kan het best lastig zijn om een juiste keuze te maken. Een grote vraag die veel mensen hebben is: Welke pomp past er bij welke situatie. Gelukkig heb je onze blog gevonden en gaan wij je wat meer vertellen over de juiste pomp bij de elke situatie.

Autoband

Het is niet al te best als de spanning van je banden te laag is. Je komt later tot stilstand en je verbruikt ook nog een meer benzine dan als je bandenspanning wel zal kloppen. Ook zullen je banden sneller slijten waardoor je straks veel geld kwijt bent aan bandenslijtage. Over een lange tijd lopen de banden langzaam leeg. Daarom moet je minimaal elke twee maanden checken of de banden wel hard genoeg zijn. In je dashboard krijg je een melding wanneer de banden opgepompt moeten worden. Dit kan je niet met een fietspomp doen maar dit moet gedaan worden bij de autodealer of een tankstation.

Fietsband

Een zachte fietsband overkomt iedereen wel eens. Net als een auto, loopt de band van een fiets langzaam leeg. Als je met een te zachte band fiets slijt de band sneller en heb jij ook nog een meer kans dat er een gat in je band komt. Wij raden je aan om elke 6 weken je banden te checken en ze zo goed mogelijk op te pompen met een fietspomp.

Dompelpomp

Een dompelpomp is een pomp die overtollig water uit bepaalde bronnen pompt. Is bijvoorbeeld jouw kelder ondergelopen en moet je het water kwijt? Dan kan de dompelpomp dit voor je weg pompen. Een voordeel aan de pomp is dat het ook vuilwater kan weg pompen. Je hoeft dus niet een dompelpomp en een vuilwaterpomp aan te schaffen.