Vakantie naar Brazilie gezocht? Dan zit je hier goed bij Mauricio Travels.
Wij zijn een Braziliaans-Belgische reisorganisatie die reeds 20 jaar actief bezig zijn met toerisme in Brazilie. Vanuit Natal en Rio de Janeiro opereren wij als nationaal tour-operator en wij vergelijken steeds de vluchten van alle maatschappijen met elkaar. Zo boek je vliegtickets naar Brazilie  zonder dat je te veel betaalt.

Vakantie Brazilie

Brazilie is een zeer populair vakantieland geworden bij Belgen en Nederlanders. De meeste mensen denken bij Brazilie onmiddellijk aan Rio de Janeiro, de stad wordt de mooiste stad van de wereld genoemd en eigenlijk is dit wel zo.  Brazilie heeft prachtige stranden en heel hoge bergen met adembenemende uitzichten die u tijdens u vakantie kunnen beamen. Er zijn zowel moderne als historische gebouwen. Het carnaval is het beroemdste evenement van Brazilie. Kortom iedereen die vakantie met zon, zee en strand wil combineren met schitterende uitstappen moet absoluut op vakantie naar Brazilie.

Ondek Brazilie begint met een sterke raadgever

Boek u vakantie Brazilie bij Mauricio Travels, een Braziliaans-Belgische reisorganisatie die al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in het plannen van individuele rondreizen op maat. Tijdens uw vakantie in Brazilie zal u een fascinerende mix van natuur en cultuur ontdekken.

Het weer in Brazilie

Door de immense afmetingen van Brazilië is er een grote diversiteit aan klimaten waarneembaar. Het klimaar variëert over het algemeen van tropisch in het noorden van Brazilië, waar het zelden koud is met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 28 °C, tot een gematigd klimaat in het zuiden, waar het af en toe zelfs kan sneeuwen.

Omdat Brazilië ten zuiden van de evenaar ligt, zijn de seizoenen precies tegenovergesteld dan die in Europa, al zijn de extreme seizoensveranderingen, zoals wij ze kennen, niet aanwezig. De winter in Brazilië duurt van Juni tot Augustus, en wordt gekenmerkt door een gemiddelde temperaturen van tussen de 17 en 19°C in de zuidelijke staten Rio Grande do Sul, Santa Catarina, Paraná en São Paulo. In de rest van Brazlië zakt het kwik niet zo ver en blijft de gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30°C.

De zomer in Brazilië duurt van december tot en met februari en gedurende deze periode kan het zeer warm worden in een groot gedeelte van Brazilië. De temperatuur in de noordelijke staten kan in het noordoosten van Brazilië dan zelfs oplopen tot ruim 35°C. Met de zomer wordt ook het regenseizoen ingeluid. Maar men hoeft niet bang te zijn dat, wanneer men gaat reizen in de zomer, de vakantie letterlijk in het water valt. Het houdt in dat het een paar keer per week één of een aantal uren regent.

Bezienswaardigheden Brazilie

Ontdek tijdens je vakantie naar Brazilie Rio de Janeiro, de meest indrukwekkende stad van Brazilië, gelegen aan een prachtige kust. Een van de hoogtepunten is de 704m hoge heuvel Corcovado. Bovenop deze heuvel staat het wereldberoemde beeld van Jezus de Verlosser met een schitterend uitzicht over Rio de Janeiro. Ook een bezoek aan het oude centrum is de moeite waard. Hier zie je hoe de minder bedeelden van Brazilië leven, het is namelijk een van de vele krottenwijken in Rio die de andere kant van de stad laten zien.

Breng tijdens u vakantie Brazilie zeker ook een bezoek aan de watervallen van Iguazú, Alhoewel deze watervallen eigenlijk liggen in Argentinië, kun je deze niet missen in een rondreis door Brazilië. Dit watergordijn van bijna 3km breed behoort tot de grootste van de wereld. Het bestaat uit 275 watervallen, verspreid over 270m. Hier stort het water van de rivier de Iguazú 80m de diepte in wat deze watermassa de grootste waterval ter wereld maakt.

Hotels in Brazilie

Mauricio Travels biedt u de keuze uit een veelzijdig aanbod aan middenklasse en luxe hotels in Brazilie. Alle hotels zijn met grote zorg gekozen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selectie van de accommodaties wordt onder andere gelet op de ligging t.o.v. stranden, eetgelegenheden en stadscentra. Volgende hotels kunnen wij aanbevelen aan onze klanten:

Algemene en Praktische reisinformatie voor uw Brazilie vakantie

Regionale Informatie over Brazilie

Hoogtepunten voor een Brazilie vakantie

 Tags: mauriciotravels.com – Vakantie Brazilie