Vluchten Brazilie

Vluchten naar Brazilie

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika, met maar liefst 2.500 luchthavens. De belangrijkste internationale luchthavens bevinden zich buiten de grote steden, dus je moet kiezen voor een vlucht op basis van wat je wilt zien en of doen tijdens uw reis.

De drukste luchthaven in Brazilië is Sao Paulo Guarulhos International Airport. De luchthaven heeft de meest directe internationale vluchten vanuit grote Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse steden. De internationale luchthaven van Rio de Janeiro’s Galeao is de tweede grootste van het land, en het is de beste optie om daar te landen als je Rio wil bezoeken met zijn iconisch Cristo Redentor standbeeld en het beroemde carnaval.

De luchthavens in het Noord-Oosten van het land (Natal, Recife en Fortaleza) zijn goede opties als vanuit Europa vliegt want de vluchttijden zijn korter. Het is ook mogelijk om te vliegen naar de andere grote hoofdsteden zoals Salvador, Belo Horizonte , Brasilia, op en Porto Alegre evenals kleinere steden zoals Campinas.

Wat te doen in Brazilië

Brazilië is een levendige land dat bekend staat om zijn levendige straat carnavals, voetbal, en prachtige natuur. Met vluchten naar Brazilië kan je bruisende metropolen zoals Brasilia en Sao Paulo ontdekken, relaxen op het strand of de cultuur in Fortaleza ontdekken. Brazilie betekend ook het beroemde carnaval in Salvador en er de wilde dieren spotten in het Amazonewoud.

Valuta, Visa, en recht

De munteenheid in Brazilië is de Real (R $), verdeeld in 100 centavos.

Brazilië heeft een wederkerige visabeleid: dit betekent dat de bezoekers geconfronteerd worden met dezelfde vergoedingen en beperkingen die een Braziliaanse burger heeft bij het invoeren van het land van de bezoeker.

Het is een geweldige plek om te bezoeken voor …

Zon, strand en zee: Als Brazilianen iets bewonderen dan zijn het hun stranden, dus het is geen verrassing dat we u vertellen dat Brazilië  een aantal van de mooiste stranden ter wereld heeft.

Voetbal. Het is niet te ontkennen dat de Brazilianen houden van hun voetbal: De Braziliaanse nationale ploeg  is een van de beste in de wereld, en het land is de thuisbasis van het WK, het werd er  maar liefst vijf keer gehouden: dat is meer dan enig ander land.

Eco-toerisme De stad Manaos ligt op het kruispunt van de Pantanal Wetlands en het Amazoneregenwoud, waardoor het een geweldige plek is om je te installeren als je de lokale fauna, zoals toekans, anaconda’s, en capybara wil spotten.

Feest als de beesten. Het nachtleven in Brazilië  is bekend over de hele wereld, dus of je nu de hele nacht danst in een koloniaal landhuis in Porto Alegre, schouder aan schouder met de mooie mensen in Florianopolis, of geniet van een paar biertjes op de pier in Fortaleza, pleize en amusement is er altijd.

Wist je dat…

Brazilië is zeer beroemd om zijn koffie productie, Frank Sinatra schreef zelfs een liedje over. Op dit moment produceert Brazilië ongeveer een kwart van ’s werelds koffie aanbod, in 2010 werd in Brazilië genoeg bonen  geoogst om 285.000.000.000 kopjes te produceren.

Brazilie Airpass: voordelig binnenlands vliegen

Bezoekers die van plan zijn verder te reizen vanaf de aankomstplaats, moeten overwegen een Airpass Brazilie aan te schaffen voordat ze in Brazilië arriveren. De Brazil Air Pass is de meest praktische en voordeligste manier om binnen Brazilië rond te reizen en is beschikbaar voor buitenlanders en Brazilianen, die in het buitenland wonen en daarnaast in het bezit zijn van een internationale retour-vlucht naar Brazilië. Met een airpass kan je tegen een gereduceerd tarief tot negen vluchten maken in Brazilië. Uw reserveringen dienen van tevoren gemaakt te worden. Contacteer Mauricio Travels voor meer info en prijzen of via http://www.brol.com/airpass/

Contacteer ons

Naast vluchten Brazilie bieden wij verschillende soorten Airpass, informeer bij ons om te kijken welke het best bij u past. Voor meer informatie neem contact op met Mauricio Travels mail ons: info@mauriciotravels.comof vul onze contactpagina in

Tags: Goedkope vluchten Brazilie –  Vluchten Brazilie